PRODUK UNIK PERFECT

CELLFOOD CECAIR UNTUK KEHIDUPANCELLFOOD,telah dicipta dan dihasilkan oleh Everett L.Storey,alah satu formula proprietari yang terdiri daripada kepekatan mineral koloid bertenaga tinggi.Deuterium Sulfate Di-base dan Di-polar di dalam CELLFOOD merupakan satu sumber oksigen dan sistem penghantaran yang hebat kepada badan pada tahap sel.
Formula ini mengandungi protein "aerobik",17 jenis Asid amino,34 jenis Enzim,78 jenis Mineral dan unsur surih, deutron, elektrolit dan oksigen terlarut.CELLFOOD meningkatkan penyerapan nutrien dan metabolisme.Ia menggalakkan kebolehdapatan vitamin, mineral,herba dan nutrien lain.CELLFOOD membolehkan badan berfungsi secara bersih dan berkesan, membawa kepada peningkatan tahap tenaga. 
Cellfood adalah satu produk unik yang dapat membantu kita mengembalikan atau mengekalkan kesihatan.Cellfood adalah satu formula ionik yang mengandungi mineral ionik, enzim, asid amino dan oksigen terlarut,serta menggunakan teknologi pemisahan air.Ianya membekalkan oksigen dan khasiat penting ke tahap sel.
Ramai penyelidik dan pakar perubatan bersetuju bahawa pertahanan terbaik terhadap bakteria, virus dan penyakit kronik adalah badan yang beralkali. Keseimbangan pH badan adalah pertahanan pertama bagi sistem imun anda.Semakin ramai saintis mendapati bahawa bakteria,virus,fungsi dan juga sel kanser dapat membiak dengan pantas dalam darah berasid tinggi,tetapi tidak dapat hidup dalam persekitaran alkali yang sihat.Jadi tahap pH yang ideal bagi badan manusia dan darah adalah antara 7.35 dan 7.45. Badan kita juga akan menjadi berasid daripada cara hidup yang berasid seperti cara pemakanan yang tidak seimbang,kurang bersenam,tekanan yang tinggi dan juga kekurangan tidur.
Cellfood adalah satu produk oksigen,mineral koloid,enzim dan penyahtoksikan yang terbaik.Keberkesanan dan kemudahannya menjadikan Cellfood pilihan paling semula jadi sebagai asas khasiat tambahan.Dengan oksigen yang cukup serta pH badan dan khasiat yang seimbang,kita dapat kembalikan tenaga dan kesihatan badan.Jelas badan manusia hari ini tidak berfungsi dengan berkesan di sebabkan kekurangan oksigen. Kekurangan oksigen yang kronik,atau keadaan anaerobik,pada tahap sel akan membawa kepada pengumpulan toksin berbahaya dan kumuhan berasid di dalam sistem kita,menjadikannya tempat pembiakan bakteria,virus dan patogen.Lebihan kumuhan berasid di dalam badan manusia adalah penyebab utama penyakit.Keadaan anaerobik boleh menyebabkan mutasi sel.

Fungsi Cellfood :
1- Mengekalkan tahap kesihatan.
2- Memburu redikal bebas dan rediasi dan membuang toksid.
3- Membekalkan dan meningkatkan oksigen kepada sel.
4- Meningkatkan paras tenaga Sel.
5- 95% penyerapan kepeda sel serta membekalkan nutrisi kepada sel dalam tempoh
     3 minit.
6- Mencegah penyakit dan Mencegah jangkitan.
7- Menyempurnakan Fungsi siatem saraf.
8- Mengaktifkan sel-sel dengan pantas.
9- Memperbaiki dan pemulihan sel kulit dengan cepat .
10- Rawatan air yang hebat.
11- Baik untuk segala penyakit yang kronik dan sebagainya….

Produk Cellfood amat berkesan untuk Mencegah,Merawat serta Membaikpulih Sel.

TESTMONIAL BUKTI KEBERKESANAN HASIL PENGGUNAAN PRODUK CELLFOOD


Lihat Sijil Halal
Lihat Sijil Polisi Insurance

Senarai Harga Bagi CELLFOOD
A) Cellfood 30ml  Rm 236.00
B) Cellfood 30ml (3+1) Rm 792.00
C) Cellfood 30ml (3+1) x 4 Rm 2729.00

PRODUK TERBARU
ACCU MATTRESS

Accu Mattress adalah satu produk tilam yang baru di lancarkan di mana Accu Mattress adalah produk pertama di dunia yang menggunakan Logam Adi -Platinum yang bergred tertinggi serta  campuran germanium,Titanium,Zink dan Elemen-elemen logam yang lain di Nanolise dan di campurkan dengan bahan tekstill dan di salut dengan Sutera.Menggunakan Formula Unik yang di patenkan akan menghasilkan Infra Merah Jauh yang stabil.
Accu Mattress juga telah mengejutkan dunia dengan menggunakan logam adi yang tinggi ketulenan dari Jerman tanpa di tambah dengan bahan - bahan tanpa kawalan lain untuk menghasilkan produk yang amat stabil dan kadar pelepasan Infra Merah Jauh adalah melebihi 0.9.


Lapisan Accu Mattress

Teknologi Infra Merah Jauh yang dipatenkan pada Accu Mattress tidak akan mendatangkan bahaya kepada badan manusia.
Accu Mattress juga telah di anugerahkan oleh Anugerah Inovatif Malaysia,Anugerah Inovatif Antarabangsa ITES,Anugerah Inovatif INOVA Antarabangsa Korea,Anugerah Innova Crotia,Anugerah Model Penubuhan Microenterprise Taiwan dan 13 lagi Paten Antarbangsa.


Diagram Keberkesanan FIR dimana FIR dapat menembusi kedalam kulit dan berfungsi mengaturselia aliran peredaran darah dan hadlaju ARTERI

Kajian klinikal menunjukan dan membuktikan Accu Mattress berupaya membantu meningkatkan kualiti tidur,mengurangkan keletihan serta boleh mencapai tahap kesihatan dan kecergasan yang tinggi dan melancarkan peredaran darah serta hadlaju arteri dalam membantu 1meningkatkan Metobolisme dalam tubuh badan.


Amat sesuai sekali untuk pekerja pejabat yang kurang melakukan kerja berat,pemandu,orang-orang tua,wanita,kanak-kanak serta pesakit-pesakit kronik.
Accu Mattress boleh dicuci didalam mesin basuh dengan paras air yang tinggi serta boleh menggunakan semua jenis serbuk pencuci tanpa menjejaskan kuasanya .Ianya juga tidak musah berbulu,longgar,hilang bentuk atau menjadi keras.
Accu Mattress adalah kuasa tulen yang sebenar kebijaksanaan dalam penjagaan kesihatan yang terbaik masa kini.

 Pakej Accu Mattress 


Harga Pakej Set Accu Mattress 1 Rm 5888


Harga Pakej Set Accu Mattress 2 Rm6577

PRODUK NANO LIFE MATTRESS 
TILAM KEHIDUPAN NANO 


Harga seunit Rm 5400.00

Nano Life Mattress adalah tilam kehidupan yang di cipta khas untuk meningkatkan KUALITI TIDUR.Dengan Teknologi Nano dan Bio Life Mattress ini amat penting dalam proses peredaran darah yang lancar dengan di bantu Sinaran Infra Merah jauh ( FIR ),Nano yang berteknologi Bio dan juga mengandungi Cip Magnet Dwikutub yang tidak terdapat di mana-mana produk kesihatan tilam.Nano Life Mattress di lambangkan sebagai Jantung Ke 2 di mana kelancaran perjalanan darah dapat di atasi tanpa memudaratkan tubuh badan seseorang.
Dengan kesibukan seharian,kebanyakan daripada kita selalunya mengalami keletihan yang di sebabkan oleh kekurangan tidur,jadual harian yang padat,masa kerja dan rehat yang tidak seimbang,keadaan kesihatan yang kurang baik dan faktor-faktor gaya hidup yang lain.Jika keadaan keletihan tidak di berikan perhatian yang sewajarnya,ia akan berkembang menjadi sindrom keletihan kronik yang akan menjejaskan kerja rutin harian kita.Oleh kerana fungsi utama Nano Life Mattress adalah untuk menggalakkan peredaran darah,ianya akan membantu mengurangkan keletihan dengan melegakan kekejangan otot,menenangkan perasaan cemas,menggalakkan tidur yang lebih lena, mengurangkan masa pemulihan daripada keletihan ketika menjalankan aktiviti-aktiviti serta menggalakkan kesejahteraan secara keseluruhannya.Amat sesuai untuk ahli sukan dan juga untuk warga emas.


Nano Life Mattress ( Lebar 88cm x Panjang 176cm ) dan sarung bantal (  Lebar 30cm x Panjang 49cm ) mengandungi 48 keping and 20 keping cip magnet dwikutub masing-masing.Cip magnet dwikutub ini berupaya meningkatkan aliran darah sebanyak 49% dengan efektifnya. 
Nano Life Mattress di perbuat dengan menggunakan teknologi nano.Dengan menggunakan komposit fabrik dengan partikel yang bersaiz nano,ini memperbaiki sifat fabrik tersebut tanpa sebarang peningkatan dalam berat dan ketebalannya.
Tilam ini juga telah berfungsi sebagai agen Anti-Bakteria ( ketahanan 99.0%) dan Anti Kulat ( ketahan 100% ).Sifat-sifat ini masih lagi kekal walaupun tilam itu telah dicuci sebanyak 50 kali.
Memandangkan medan magnet adalah penting untuk nyawa kita,Nano Life Mattress akan menjadi satu tilam revolusi baru yang boleh membekalkan medan magnet kepada badan kita melalui cip-cip magnet dwikutub ( Kutub Utara dan Selatan pada kedua-dua muka tilam ). 

Feadah - Feadah keberkesanan NANO LIFE MATTRESS
 •   Meneutralkan keasidan
 •   Menulenkan darah
 •   Mengurangkan kemurungan
 •   Megurangkan tekanan
 •   Menambahkan tenaga  
 •   Mempertingkatkan fungsi paru-paru
 •   Menguatkan sistem imunisasi
 •   Mengaktifkan sel-sel
 •  Memperbaiki keanjalan salur darah
 •   Memperbaiki sistem saraf autonom
 •   Mengurangkan sakit kepala
 •   Mempercepatkan proses pemulihan
 •   Meningkatkan metabolisme saluran darah
 •   Menggalakkan peredaran darah
 •   Meningkatkan gangguan sistem saraf pusat
 •   Mengurangkan bengkak, lebam dan radang 
 •   Mengawal tekanan darah
 •   Menggalakkan metabolisme sel
PRODUK GUARANA EXTRACT Senarai Harga bagi Guarana
Guarana ( 90 Biji Kapsul ) Rm 122.00
Guarana ( 90 Biji Kapsul ) x 5 Rm 545.00

GUARANA adalah sejenis herba yang di datangkan khas daripada dearah MANAUES di negara BRAZIL.Guarana adalah 100 % organik kerana ianya mengandungi sebilangan besar bahan organik seperti Guaranin dan Tanin.Semua bahan ini amat baik untuk tubuh badan manusia yang menyebabkan mendapat reputasi sebagai Ubat Awet Muda dan juga di kenali sebagai VIAGRA semulajadi dari hutan Amazon.Ianya kaya dengan Guaranin yang boleh diserap oleh badan manusia secara perlahan.Pakar-pakar saintis permakanan mengiktiraf GUARANA sebagai Makanan Kesihatan Semulajadi.


Guarana dapat membantu ANDA yang menghadapi masalah penyakit berikut :
• Sindrom kelesuan yang kronik
• Mental dan fizikal lemah
• Kesukaran bernafas
• Sistem ketahanan badan yang lemah
• Fungsi seks yang tidak sempurna
• Demam
• Jangkitan
• Keresahan
• Tekanan
• Cirit-birit
• Kesakitan
• Penuaan
• Pencemaran dan pembekuan darah
• Kegemukan
• Sakit perut kerana makanan tidak hadam
• Arteriosklerosis
• Masalah merokok
• Kesakitan kedatangan haid

Cadangan Pengambilan:
• 1-2 kapsul diambil 1-3 kali sehari, sebaik-baiknya setengah jam sebelum waktu makan, bergantung kepada keperluan individu
• Minum banyak air selepas memakannya.Pesakit gastrik dan ulser usus dinasihati mengambilnya selepas waktu makan.

PRODUK SPIRULINA 
Senarai Harga Spirulina
Spirulina ( 150 Kapul ) Rm 62.00
Spirulina ( 1000 Kapsul ) x 3 Rm 1018.00


" Makanan Super " ini di kenali sebagai Spirulina.Ianya mempunyai 5 khasiat utama iaitu Protein, Karbohidrat, Lemak, Vitamin dan Zat Galian yang seimbang malah lebih sempurna dan kaya daripada makanan yang lain. 
Pengambilan  ATM Spirulina dapat melengkapkan pengambilan zat yang tidak mencukupi dari pemakanan harian,lantas memperbaiki kesihatan badan, meningkatkan daya imuniti secara sihat.
ATM Spirulina, mikro-alga yang ditanam, mengandungi kepekatan nutrien yang paling menakjubkan dalam mana-mana makanan, tumbuhan, bijian atau herba. Ia sejenis makanan yang berprotein tinggi, dengan lebih 60% protein sayuran yang mudah hadam.
Menampung kesihatan kardiovaskular dan menurunkan tahap kolesterol: Kajian nutrisi haiwan di Mexico, Argentina, Jepun dan India menunjukkan kebaikan penurunan kolesterol dan peningkatan dalam fungsi arteri jantung, membantu menurunkan tekanan darah. Kajian saintifik terhadap lelaki di Jepun dan India yang diterbitkan menunjukkan pengambilan beberapa gram Spirulina setiap hari boleh menurunkan kolesterol. Kajian ini menunjukkan Spirulina dapat mengurangkan serum LDL (Lipoprotein Berkepekatan Rendah - kolesterol tidak baik) dan menambahkan HDL (Lipoprotein Berkepekatan Tinggi - kolesterol baik).
Meningkatkan perlindungan antioksidan: Molekul radikal bebas mampu merosakkan sel badan kita. Ia disebabkan oleh pencemaran, cara pemakanan yang tidak seimbang, tekanan dan kecederaan. Nutrien antioksidan dapat menentang radikal bebas oksidan yang berbahaya ini. Vitamin antioksidan utama adalah beta-karotiena, provitamin A, C dan E. Mineral antioksidan, selenium, mangan, zink, kuprum, besi dan kromium membentuk enzim antioksidan badan kita. Spirulina mengandungi semua nutrien ini dengan tahap beta-karotena dan besi yang sangat tinggi.
Nutrisi sayuran: Ramai daripada kita kurang mengambil sayur-sayuran. Pengambilan 3 gram Spirulina akan dapat membekalkan antioksidan dan phytonutrien yang sama banyak dengan 3 hidangan sayur-sayuran yang diperlukan badan kita.

Kebaikan Penggunaan Permakanan Spirulina
•  Mengimbangi pH badan
•  Mengandungi Zat Besi yang dapat mengubati Anemia
•  Mengelakkan jangkitan bacteria dan merawat luka
•  Mengurangkan tahap kolesterol
•  Mengelakkan jangkitan barah
•  Meningkatkan daya pertahanan badan
•  Membantu kulit menjadi lembut dan berseri
•  Mengekalkan kuantiti bacteria baik yang mencukupi dalam usus
•  Menggalakkan sistem penghadaman badan
•  Menggalakkan fungsi penyahtoksikan buah pinggang
•  Memulihkan kesihatan mereka yang kekurangan nutrisi
•  Menurunkan tahap kolesterol dan mengawal masalah obesiti
•  Mengawal tekanan darah dan mengelakkan kencing manis
•  Mengandungi GLA yang dapat merawat penyakit jantung, masalah haid, penyakit sengal dan keracunan alkoholJELLY GAMAT DE MUJARAB
Senarai Harga Jelly Gamat De Mujarab
Jelly Gamat De Mujarab 350ml Rm 68.00
Jelly Gamat De Mujarab 350ml x 3 Rm 202.00
Jelly Gamat De Mujarab 350ml x 9 Rm 605.00

Ekstrak Gamat yang diproses melalui sistem LMPS ini telah dirumus secara saintifik bagi penggunaan melalui oral tanpa bahan kimia yang berbahaya. Pengekstrakan Gamat mengandungi mucopolysaccharides, kaya dengan protein dan mineral semula jadi seperti zink magnesium, kuprum, natrium, kalium dan sebagainya, yang dapat membantu dalam merangsangkan sel yang sihat dan mengimbangi fungsi organ dalam mengekalkan kesihatan. Ia sesuai bagi semua lingkungan umur.
Ramuan 
•  Ekstrak Gamak yang telah ditulenkan
•  Kalium Sorbat. 
•  Perapi Makanan.
Gamat atau Trepang telah lama menjadi makanan biasa di Jepun, China dan bahagian lain di negara Timur. Kini ia mula menjadi semakin popular sebagai satu tambahan kepada cara pemakanan di negara Barat.
Gamat adalah sejenis haiwan marin kecil yang berasal dari keluarga tapak sulaiman dan Sand Dollar. Ahli keluarganya yang lain termasuk Phylum Echinodermata, Subphylum Echinozoa dan ahli daripada kelas Holothuroida. Ia mengandungi Vitamin A, B, C dan Mineral. Kebaikan terbesarnya bagi manusia adalah sebagai sumber Mucopolysaccharides dan bahan yang dikenali sebagai GAGS (Glycosaminoglycans). Satu daripada bahan ini adalah Chondroitin Sulfat, kombinasi Glucosamine Sulfat dan gula.
Dihasilkan dalam bentuk oral dan minyak sapu, ia dipandang tinggi oleh ramai orang dalam bidang perubatan sebagai tonik kesihatan umum. Ia sangat sesuai bagi rawatan luka ringan, luka yang sukar pulih dan ulser kulit. Ia akan mempercepatkan proses pemulihan dan membawa kesan yang efektif terhadap parut di muka. Apabila disapukan pada kulit, ia berkesan bagi penjagaan kulit dan bertindak sebagai krim muka, krim pelindung matahari, pelembab bagi kulit yang kering dan pecah serta mengembalikan kelembutan kulit.
Produk yang moden dan semula jadi ini adalah satu kombinasi inovasi farmasi dan kajian perubatan moden. Anda akan mengetahui rahsia di sebalik cara perubatan tradisional dan menggunakan penuhnya kebaikan daripada kuasa memulih alam semula jadi ini.
Rumusan herba dan ekstrak Gamat menjadikan produk ini sangat mujarab dan berkesan bagi kesihatan dan kecantikan. Ia akan bertindak dengan lebih baik apabila disapukan pada muka, tangan, kaki, badan, sendi, otot, kulit kepala, rambut, mulut, gusi dan bahagian badan yang sensitif. Walaupun produk ini bukan sejenis ubat, ia adalah satu cara perubatan semula jadi yang menyokong keupayaan badan untuk memulihkan diri sendiri.
Baru-baru ini, ramai saintis telah menganggap gamat sebagai satu koktel khasiat. Kebelakangan ini, dengan begitu banyak kajian dalam kebaikan kesihatan gamat, semakin ramai pengguna telah mula mengambilnya sebagai makanan tambahan/makanan khasiat tambahan. Dengan fokus baru terhadap pemakanan secara sihat, gamat boleh juga dianggap sebagai makanan berfungsi.
Tidak kira dari sudut mana kita lihatnya, gamat adalah penting bagi mengekalkan badan yang sihat. Ia adalah semula jadi kerana ia berasal dari dasar laut yang kaya dengan khasiat serta bersih dan tidak tercemar.
Makanan tambahan adalah penting dalam memastikan kita mendapat khasiat yang secukupnya. Jelly Gamat boleh dianggap sebagai makanan berfungsi disebabkan kepelbagaian khasiat dan mineral dalam kandungannya. Antara komponen gamat adalah.
•  Mukopolisakarida sulfat (sebahagian besarnya chondroitin sulfat). Chondroitin sulfat, yang mengandungi glucosaminoglycans (GAGs) mempunyai kesan yang baik dalam merawat osteoartritis dan lapik saluran usus. Ia juga satu komponen penting dasar membran di bawah kulit. Glucosamine sulfat juga adalah berkesan dalam memulihkan kecederaan. •  Chondroitin sulfat adalah satu juzuk penting rawan, yang memberi struktur, menampung air dan khasiat serta membenarkan molekul lain melalui rawan – satu sifat yang penting kerana tiada bekalan darah yang sampai ke rawan. 
•  Satu kajian di Universiti Queensland terhadap gamat menunjukkan bahawa ia berfungsi sebagai satu anti keradangan dan membantu dalam pembinaan semula sendi artritis. Satu lagi kajian oleh Dr. Mitchell Kurk, Pengarah Perubatan Pusat Pencergasan Semula Bioperubatan di Lawrence, New York, menunjukkan satu pemulihan sebanyak 70% dalam pesakit artritis daripada penggunaan gamat. 
•  Protein, vitamin A & C, riboflavin, niasin, kalsium, besi, magnesium, zink, natrium dan karbohidrat. 
•  Saponin (glycoside pain basi), yang berstruktur sama dengan Ganoderma, ginseng dan herba tonik yang terkenal lain. Saponin mempunyai sifat anti-kanser. 
•  Mengandungi asid lemak sama yang terkandung dalam minyak ikan yang memberi khasiat kepada otak dan jantung, seperti EPA (asid eicosapentaenoic) dan DHA (asid docosahexaenoic) yang unik dalam ikan.
•  Lectin, satu bentuk gula dengan aktiviti anti-kanser daripada Holothuria spp. Ia juga mempunyai kesan terapi terhadap HIV.
Kajian terhadap gamat menunjukkan bahawa ia mengandungi faktor tumbesaran sel yang merangsang penghasilan sel baru dan berkesan dalam memulihkan kecederaan. Ia juga berkesan dalam merawat perdarahan dalaman seperti ulser gaster dan peptik.
Dengan begitu banyak khasiat yang terkandung dalam gamat, tidak hairanlah ia dikenali dengan begitu banyak nama. Ia juga dikatakan penuh dengan kebaikan kerana ia mempunyai banyak fungsi yang memberikan kesihatan kepada pengguna. Gamat semakin terkenal kerana lebih ramai pengguna di serata dunia mula menyedari akan kebaikannya, yang bukan hanya jelas daripada banyak testimoni daripada pengguna, tetapi juga kajian kesihatan dan makmal yang dijalankan oleh penyelidik.
Rumusan herba dan ekstrak Gamat menjadikan produk ini sangat mujarab dan berkesan bagi kesihatan dan kecantikan. Ia akan bertindak dengan lebih baik apabila disapukan pada muka, tangan, kaki, badan, sendi, otot, kulit kepala, rambut, mulut, gusi dan bahagian badan yang sensitif. Walaupun produk ini bukan sejenis ubat, ia adalah satu cara perubatan semula jadi yang menyokong keupayaan badan untuk memulihkan diri sendiri
Cara Pengambilan Jelly Gamat De Mujarab
•  Diambil secara oral. 
•  Boleh diambil bersama makanan tambahan berkhasiat lain. 
•  1 sudu besar 2-3 kali sehari sebelum makanUntuk keterangan lanjut sila klik WARASPERFECT
Ingin melanggan sila berhubung / Sms di talian :
Phone : 60107165881
Email  : niagaon92u@gmail.com